Meistä

Tarjoamme seuraavat palvelut (mukaan lukien englanniksi)::

Tietokoneiden ja muiden elektroniikkalaitteiden diagnostiikka, huolto ja korjaus Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungeissa. Suoritamme kaiken vaikeusasteen korjaukset. Korjaamme kannettavia tietokoneita, tietokoneita, näyttöjä, tulostimia, auton diagnostiikkalaitteita ja muuta elektroniikkaa. Olemme Helsingissä osoitteessa: Hietakummuntie 16C 00700 Helsinki.
Voit myös lähettää viallisen laitteesi korjattavaksi postitse.

Pun/Whatsapp: 050 522 2122, 045 313 7777 (FIN/ENG/RUS)

Sähköposti: info(at)uskonnen.fi
Skype: uskonnen.oy

Aukioloajat: Ma-pe 11.00-17.00

Viikonloppuisin ja muina aikoina asiakaspalvelu mahdollista tilauksesta

 

—-

Uskonnen Oy/ATK-MALMI.FI on yksi Suomen suurimmista tietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden outlet-myymälästä. Tarjoamme valikoimassa parhaita eurooppalaisia ammattitietokonelaitteita parhaaseen hintaan, tukku- ja vähittäismyyntinä.

Ammattikäyttöön tarkoitettuja kannettavia tietokoneita käytetään, kunnostettuina, leasingsopimuksista, samoin kuin tietokoneita, palvelimia, toimistolaitteita hintaan 10-50% Alkuhinnasta riippuen kunnosta ja julkaisuvuodesta. Kaikki varusteet uudessa (Grade A+), erinomaisessa (Grade A) tai hyvässä (Grade B) kunnossa.
Normaali takuu jopa 3 kuukautta tai laajennettu takuu jopa 2 vuotta. Tietokoneet ja kannettavat tietokoneet on testattu ja täysin käyttövalmiita. Aina parhaat hinnat, asiantunteva neuvonta ja ammattitaitoinen palvelu. Tavarat ovat ostettavissa Helsingistä sekä verkkokaupastamme ATK-MALMI.FI. EU:n sisällä toimitus postitse tai kuljetusyritysten kautta on mahdollista.
Maksuvälineenä käy käteinen ja muovikortit VISA-, VISA Electron-, MasterCard-, Maestro-maksujärjestelmistä. Lähetämme laskun tavaroiden viennistä EU:n ulkopuolelle.

Tarjoamme myös palveluita (mukaan lukien englanniksi, venäjäksi, ukrainaksi):
Tietokonelaitteiden diagnostiikka, korjaus ja viritys Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungeissa. Tietokonelaitteiden puhdistus tiedoista, alkutyökyvyn palauttaminen ja sen myyntiä edeltävä valmistelu. 30 vuoden kokemus tietokonealalta. Voit myös lähettää meille tietokoneen postitse.